Penyusuan susu ibu...

Wednesday, November 9, 2011

Tahun 2011 sahaja melihatkan ramai dikalangan sahabat saya mendapat cahaya mata baru termasuk saya sekali. Alhamdulillah anak saya juga mendapat penyusuan susu ibu seperti abang & kakaknya.....saya sentiasa mengingatkan sahabat dengan memberikan susu ibu agar dapat memberikan anak itu kesihatan yang baik. Harap anda juga dapat membantu menyedarkan para ibu berkenaan perkara ini. Penggunaan pam elektrik dapat membantu ramai para ibu untuk memerah susu ibu dengan cepat, banyak & selamat. 

Dapatkan breast pump dengan pakej yg menarik sekarang mengikut pilihan & kemampuan anda......hubungi saya untuk keterangan lanjut...!!

JUALAN PEPPER SPRAY SECARA ESKLUSIF

Tuesday, October 26, 2010

PEPPER SPRAY.....pernah dengar & tahu apa kegunaannya tetapi tidak tahu kat mana nak dapatkannya..??....Usah risau lagi.....kini saya secara esklusif ada menjual produk ini malah saya turut menjual pada harga promosi. Jika anda rajin survey kat farmasi @ pasaraya anda akan dapati bahawa memang saya menjual ia pada harga yang murah.

Terdapat 2 saiz produk ini :

1. 18gm ......RM 25.00 ( harga asal RM29.90)
2. 60gm ......RM 55.00 ( harga asal RM59.90 )

Bagaimana hendak menggunakannya ?....Apa yang pasti kegunaan utama adalah sebagai pertahanan diri apabila anda terasa terancam atau dalam situasi bahaya. Sentiasa ingat bahawa anda mempunyai produk ini samaada diletakkan didalam poket seluar / beg tangan dan bersedia dengannya bila didalam situasi tersebut. Semburkan ke arah musuh bila ia mula mengancam anda.

Salah tak disisi undang-undang ?......Tidak salah.....ianya hanya sebagai satu alat yang dapat mempertahankan diri malah pihak polis pun dah menggunakannya. Walau bagaimana pun saya ingatkan jangan sesekali menyerahkannya pada pihak yang tidak bertanggungjawab.....ini kerana Ketua Polis Negara (T.S Musa Hassan) ada menyatakan agar jualan nya dikawal.

Adakah anda berasa selamat berada ditempat2 awam ? Bagaimana cara hendak mempertahankan diri ?.....anda fikir2 kan sendiri.....memang ada cara & teknik tertentu namun PEPPER SPRAY juga merupakan salah satu pilihan yang sesuai.

JUALAN PENGHUJUNG TAHUN !!!

Haaaa.....dah nak sampai hujung tahun 2010 ???....stok masih ada sedikit lagi nie......kena buat clearance cepat nie.......

Semua barangan yang dijual secara package akan diturunkan harga sedikit ...ini berita baik nie....jadi apa tunggu lagi...???...

Sila layari blog ini untuk melihat harga2 tersebut....jika kurang kepastian...sila hubungi saya.

Terima Kasih.

BREAST PUMP MEDIUM PACKAGE

Tuesday, August 17, 2010

SPECTRA 3 - MEDIUM PACKAGE


Spectra 3 breast pump - RM 388.00

Breast shield (complete set) -double pump - RM 70.00

Cooler Bag (2 ice pack + 5 PP Bottle ) - RM 110.00

TOTAL PRICE : RM 568.00
RM 510.00

BREAST PUMP BASIC PACKAGE

Spectra 3 - Basic Package

- Spectra 3 breast pump - RM388.00


-Breast shield ( complete set ) - For double pumping - RM 70.00


TOTAL PRICE  :  RM 458.00
RM 410.00

INFO TERKINI

Thursday, July 29, 2010

Sedikit info ......tempahan bagi Safety Plus Milk Storage Bottles dah mcm pisang panas.....tapi harga masih sama RM8.00 / pek ( 2 botol )...kepada sesiapa yang ingin membuat tempahan lagi sila sms/email kepada saya.......

u-see-i shoppe

Sunday, June 6, 2010

tgk barangan mama & baby....http//:mylittleskids.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails